- En forferdelig tur

Sommerens Syden-ferie ble et mareritt for Irene Urianstad (46) og dattera Ida Gulli (16).

TYRKIA: Irene Urianstad sier hotellopplevelsen hun og datteren hadde, er «det jævligste» hun har vært borti. Video: Privat. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommerens Syden-ferie ble et mareritt for Irene Urianstad (46) og datteren Ida Gulli (16).

- Vi skulle reise for å slappe av, men det vi var mer slitne da vi kom hjem. Det var en forferdelig tur, sier Irene Urianstad til Dagbladet.

I juli gikk turen for mor og datter fra Lampeland i Numedal til Side i Tyrkia. De hadde kjøpt en såkalt «all-inclusive»- ferie med reiseoperatøren Detur. Ei ukes opphold til en pris på 20 000 kroner til sammen. Hotellet skulle være et firestjerners hotell.

- Det var en forferdelig opplevelse, en katastrofetur. Man reiser på ferie med «all-inclusive» for å hygge seg og nyte godene. Her var det ingenting å nyte, sier Irene.

Bildene som sto i annonsen og informasjonen de fikk før avreise, liknet overhodet ikke det som møtte dem da de kom til Joker Side Hill Suite Hotel.

Slitt

- Fellesarealene så ut som om de var på vei å rives, maten var begredelig, sier Irene.

Det var Laagendalsposten som først skrev om saken.

Hun og dattera kom til hotellet midt på natta. På rommet var det ikke sengetøy på sengene, ikke noe til å ha over seg, annet enn et sengeteppene de ikke visste hvor mange hadde brukt før dem. Likevel prøvde de å sove litt

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.