En helvetes flytur

Skribenten i dette tilfellet finner det nødvendig å fremheve at historien er basert på virkeligheten. "Dette er faktiske begivenheter, ikke noe jeg finner på," sier vår anonyme leser.

Publisert
Sist oppdatert

Jeg hadde besøkt noen venner i New York (NY), og skulle fly fra NY til San Francisco (SFO) på søndag 2. november, for å gå i en haug møter. Her er hva som skjedde:

Rask innsjekking, men så …

Jeg sjekket raskt inn på 18.15-flighten til SFO, hadde ingen problemer gjennom sikkerhetskontrollen og kunne gå til Uniteds lounge. Gullkort fra Star Alliance har sine fordeler. Så satt jeg i loungen i en drøy time før jeg gikk til gaten. Alt vel så langt.

Nå tok begivenhetene imidlertid en annen retning. Jeg hadde akkurat entret FLYTUREN FRA HELVETE!

Problemene starter

Først hadde vi problemer med maten. Eller skal vi heller si, mangel på mat. For å si det rett ut, flyselskapet hadde ikke noe mat å gi oss. Men de kunne få oss tidlig i vei til SFO siden vi kunne forlate gaten raskt. Vel, gjett hva som skjedde. De bestemte seg for å gi oss mat likevel (overraskelse!), og i løpet av den tiden det tok å servere oss hadde vi mistet avgangstiden, og måtte vente på neste åpning. Nå var vi etter rute. Endelig bevegde vi oss, og kom oss helt til enden av rullebanen når en ny beskjed kom over høyttalerne. Siden vi var etter skjema, kunne ikke copiloten fortsette på grunn av regler om hviletid. Dermed måtte vi ha ny copilot, og han kom fra Kennedyflyplassen. Tilbake til gaten. Der ventet vi en time før den nye mannen kom. Vi tok til sist av fra NY tre timer forsinket Og enda hadde moroa så vidt startet …

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer