En hjelpende shoppinghånd

Skal du handle nytt julebordsantrekk, men vet ikke hvor du skal lete? Finne tjue gaver men vet ikke hvordan du skal greie det med tre misfornøyde unger og en utålmodig mann hengende i skjørtene? Du kan få hjelp til det meste for å takle handlemaset før jul.

Publisert
Sist oppdatert

Hvorfor ikke sette bort garderobehandlingen til andre, eller kanskje heller parkere mann og barn og ta runden alene?

Kjøpshjelp

Hollywoodkjendisene har gjerne en, men i lille Norge er det ikke så utbredt - men "personal shoppers" finnes også her. En "personal shopper" hjelper deg med å lete fram en garderobe etter ditt behov. Du kan leie en veileder på timebasis fra rundt 500 kroner timen. Det hender også at store kjøpesentre rundt Oslo har kampanjer hvor du kan få hjelp av en personlig shopper, eller shoppingkonsulent.

>> Vi har snakket med personlige shoppingkonsulenter i Norge. Se hva de kan tilby og hva det koster å søke assistanse.

Personal shoppers

Selv om det blir mer og mer vanlig med shoppingkonsulenter også i Norge, er det et noe større marked i utlandet. Du finner gjerne personal shoppers på store og eksklusive shoppingsentre - som eksempelvis på Harrods, Harvey Nichols og Selfridges i London, men også i København er det hjelp å få.

Her kan du leie personal shoppers:

  • Harrods, London: Her kan du sitte i ro og mak og drikke og spise gratis mens en konsulent hjelper deg med å finne fram til det du ønsker å handle; det være seg kjøkkenutstyr, bursdagsgaver eller klær. Tjenesten må forhåndsbestilles. Les mer om dette tilbudet på Harrods' nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.