En leken introduksjon til sushiens gleder

Yo! Sushi restaurantene er en morsom og mild introduksjon til det japanske kjøkkenet. Dessuten - med mindre du går totalt bananas i alle fristelsene - trenger du ikke ruinere deg på et besøk heller. Det kan imidlertid være litt vanskelig å legge bånd på seg...

På Yo! Sushi er det ikke langt mellom godbitene.  Foto: Yo! Sushi
På Yo! Sushi er det ikke langt mellom godbitene. Foto: Yo! Sushi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På Yo! Sushi kjører nemlig fristelsene forbi på samlebånd, bokstavelig talt, og det er bare å forsyne seg med akkurat de godsakene du vil ha. Kjøkkenet er åpent, så du kan iaktta kokkene når de tilbereder maten.

Sushibitene kjører rundt på små tallerkener med forskjellig farge som indikerer prisen. Oppslagstavler rundt i rommet forteller hvor mye hver farge koster.

De rosa er (i skrivende stund) dyrest til 3,50 pund (cirka 50 kr red. anm.) per tallerken der du vanligvis får to biter, men du bør absolutt prøve deg på minst en av dem. Hummerhale og avokado-makien, rullet i fargerik rogn, er en klassiker, og vi går heller ikke lei av krydret tunfisksashimi.

Trass i restaurantenes strengt minimalistiske uttrykk (hvite vegger, møbler i lyst tre og stål) kan de likevel gi et gøyalt rotete inntrykk. Musikk og rare lyder strømmer ut fra høyttalere, japanske mangafilmer vises på store plasmaskjermer rundt omkring i rommet, flere spotlighter både roterer og skifter farge, og, sushien rusler og går, rundt og rundt det åpne kjøkkenet, på samlebånd. I tillegg kommer de morsomme lydene fra knappene du tilkaller servitørene med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer