En natt på krøtterklasse

Så var det klart; fantasier om oppgradering til businessklasse ble hardt og brutalt avvist som urealistiske drømmer, og vi var henvist til elleve timer på nest bakerste rad. Krøtterklassen ...

Å sove på nest bakerste rad ... Undertegnede greide å få noen timers urolig søvn, men senga er å foretrekke!
Å sove på nest bakerste rad ... Undertegnede greide å få noen timers urolig søvn, men senga er å foretrekke! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å oppleve nye steder er selvsagt noe aldeles vidunderlig. Bare så synd at våre besøk på drømmereisemålene alltid begynner og slutter med x antall trange timer på overfylte fly. Ja, vi er så ærlige å si at disse timene forringer hele opplevelsen. Våre venner på drøye 150 centimeter over havet forstår ikke dette, men med trange seter og fulle rader sliter selv vårt moderat utstrakte legeme på 174 centimeter med å finne tilstrekkelig hvile over mange ristende timer i luften. Lukter du på tometeren har du vår fulle flyskrekksympati ...

Vi har akkurat returnert fra to ganger elleve timer mellom Amsterdam og Sør-Afrika, og innrømmer at det vil ta noen uker før opplevelsen er fortrengt i den grad at vi igjen ser frem til neste langtur med fly.

Velkommen om bord

For den som betaler nok venter det ved ombordstigning et strålende smil fra flyverten og en kjapp liten sving inn til høyre der romslige seter med fotstøtter og bekvem avstand til sidemannen gjør sitt til å berge reisegleden. Den som gambler på turistklasse men likevel trekker vinnerloddet, kan kanskje også glede seg over oppgradering til business. Like bak følger heldiggrisene som har smurt fru Fortuna så godt at de sikrer seg en hel fireseter alene et sted i den røslige flykroppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer