En reisende Mac

Gard Karlsen er en av dem som ble bitt av reisebasillen tidlig i tjueårene - og som aldri riktig har blitt kvitt den.

Publisert
Sist oppdatert

Å reise er Gard Karlsens store lidenskap. Det har vi i reiseredaksjonen merket, for Karlsen er en flittig leser, og kommer gjerne med tips og råd til andre reiselystne i våre debattforum. Vi følte derfor det var på tide å ta en prat med denne mannen. Hvorfor har han blitt så opptatt av å reise ut i den store, vide verden?

- Jeg vokste opp med teltturer, der vi reiste til de samme stedene hele tiden. Dermed fikk jeg lyst til å se nye steder da jeg ble voksen og kunne reise selv, sier Gard Karlsen.

Karlsen bor i Stavanger sammen med kona Nikki, og jobber til daglig for softwareselskapet Synergi Solutions. Hans store interesse er altså å reise og oppleve - men han drar like gjerne på fjelltur i Norge som på safari i Sør-Afrika.

- Hvor går neste tur?

- Den går til Bolivia og Peru. Jeg har en kjenning i La Paz, så den byen blir basen, men jeg skal blant annet til Machu Picchu, Ticitaca, den 5.400 meter høye toppen Chacaltaya, Salar de Uyuni (saltsjøen), Torotoro nasjonalpark, sykle på �verdens farligste vei� og mye mer. Min kjenning jobber for Misjonsalliansen så vi skal også være med for å se på de prosjektene som han jobber med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer