En selsom historie

Om den gangen DinSide møtte veggen (eller brannmuren kanskje?) da vi prøvde SAS' bestillingstjeneste.

Publisert
Sist oppdatert

URLen www.sas.no tar meg vanligvis til SAS' norske hjemmesider, men i dag hopper den til www.scandinavian.net som er SAS' internasjonale søkeside. Dette er en av disse irriterende sidene der man må forbi noen sider og velge både land og internetthastighet før man får komme inn på selve nettsiden. Og noen ganger går det ytterst galt. Hør bare her:

Jeg får beskjed om å velge land - Select country of residence. En smal sak. Klikk, rull ned, velg: Norway, klikk igjen. Skjermbildet forsvinner - og kommer opp igjen, tilsynelatende uforandret. Select country of residence. Jeg prøver igjen. Med både Norway og Denmark og Sweden og alt som er. Select country of residence. Her hjelper verken godsnakking, forsiktig massering av skjermen eller små femminutterspauser for å la den stakkars nettsiden komme på bedre tanker. Forsiden har satt seg fast på skjermen min, og der har den tenkt å bli.

Jeg gir opp det første forsøket og åpner et annet vindu. Her hopper PC'en galant over den vrange introsiden, og jeg kan velge connection speed. Jeg velger fast og etter mye jobbing er jeg endelig inne på www.sas.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer