En smak av ferieopplevelsene

Reiselivsmessa er i gang. Fra 9. - 11. januar kan du ta for deg av innendørs skiløyper, badeanlegg og golfbaner. Og kanskje også putte en ekstra reisedrøm i veska.

Publisert
Sist oppdatert

Reiselivsmessa arrangeres for 17. gang. To viktige trender på årets reiselivsmesse er et stort oppbud av små reiseoperatører som leverer reiser for eventyrlystne, og selskaper som arrangerer spesialsydde reiser for single og pensjonister.

Opplevelse

Rundt 1.000 utstillere fra 60 nasjoner deltar på årets messe, og det er mulig å få påfyll av reisedrømmer i alle varianter; her blir det mulig å bestille reiser, hente informasjon og også forhåndsteste opplevelsene utstillerne tilbyr. Fra de mest eksotiske safaridrømmene til like under 70.000 kroner per person, til tips om fotturer i norske fjell.

Magedans, fruktkunst og lassokast. Se bildene fra messa.

Ta et bad med SPA-travel, vinn spa-opphold til 1.000 kronerSjekk ut golfferdighetene på en nihulls puttingbaneKjør helikopter (værforbehold)KanefartMummitrollet, Pippi Langstrømpe og Kasper, Jesper og Jonatan underholder barna. I tillegg kan man hilse på ponnier, kaniner, sauer og høner på Barnas bondegårds stand.Følge seminarer om fotsafari i Masai Mari, Nepal og vandring i Kirgisistan.Smaksprøver på mat og drikke fra hele verden

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer