En smak av ferieopplevelsene

Reiselivsmessa er i gang. Fra 9. - 11. januar kan du ta for deg av innendørs skiløyper, badeanlegg og golfbaner. Og kanskje også putte en ekstra reisedrøm i veska.

Publisert
Sist oppdatert
På Egypts stand kan vi (som vanlig) beundre magedans til faste tider under messen.
På Egypts stand kan vi (som vanlig) beundre magedans til faste tider under messen. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Reiselivsmessa arrangeres for 17. gang. To viktige trender på årets reiselivsmesse er et stort oppbud av små reiseoperatører som leverer reiser for eventyrlystne, og selskaper som arrangerer spesialsydde reiser for single og pensjonister.

Opplevelse

Rundt 1.000 utstillere fra 60 nasjoner deltar på årets messe, og det er mulig å få påfyll av reisedrømmer i alle varianter; her blir det mulig å bestille reiser, hente informasjon og også forhåndsteste opplevelsene utstillerne tilbyr. Fra de mest eksotiske safaridrømmene til like under 70.000 kroner per person, til tips om fotturer i norske fjell.

Magedans, fruktkunst og lassokast. Se bildene fra messa.

 • Ta et bad med SPA-travel, vinn spa-opphold til 1.000 kroner

 • Sjekk ut golfferdighetene på en nihulls puttingbane

 • Kjør helikopter (værforbehold)

 • Kanefart

 • Mummitrollet, Pippi Langstrømpe og Kasper, Jesper og Jonatan underholder barna. I tillegg kan man hilse på ponnier, kaniner, sauer og høner på Barnas bondegårds stand.

 • Følge seminarer om fotsafari i Masai Mari, Nepal og vandring i Kirgisistan.

 • Smaksprøver på mat og drikke fra hele verden
 • Sted: Norges Varemesse på Lillestrøm. Med tog er reisetiden estimert til 11 minutter. Buss 881, 402 og 414 fra Oslo stopper på Lillestrøm. Norges Varemesse disponerer 2.300 parkeringsplasser.
  Pris: Voksne 100 kroner, barn/studenter/pensjonister 50 kroner og familier 250 kroner.

  Ekstern lenke:
  Reiselivsmessa  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer