En sommerpris nær deg

Flyselskapene lokker med billige sommerbilletter, og et av dem er desidert billigere enn de øvrige. I alle fall for voksne.

Sommerkampanjer gir billig innenlandsreise med fly.Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad
Sommerkampanjer gir billig innenlandsreise med fly.Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både SAS, Braathens, Widerøe og Norwegian har sluppet sine sommerkampanjer, og for deg betyr det gode rabatter og lave priser innenlands. Vi gir deg oversikten, prisene og betingelsene for innenlands feriereiser i sommer.

 • Hjemmeferie? Her finner du sommerens kampanjepriser og betingelser fra SAS, Braathens, Widerøe og Norwegian.
 • Skroll ned for mer.

  Billigst med Norwegian

  Vi har tatt utgangspunkt i de laveste prisene og sett på hva en voksen med et barn i følge må betale. I Sør-Norge er SAS og Braathens billigst for barn i følge med voksne, men litt dyrere for voksen. Mens de to på tur må betale 1.104 med SAS og Braathens, slipper de med 1.026 tur/retur hos Norwegian. Dette forutsatt laveste pris på alle strekninger. Til nord er det også prisforskjell under de samme forutsetningene. De samme to betaler 1.704 med SAS, og 1.596 med Norwegian.

  Hvordan reise billig?

  Følgende fem tips er de gylne reglene for deg som vil spare penger på flyreisen:

  De billigste flybillettene finner du på nett.
  De billigste flybillettene finner du på nett. Vis mer


  1. Bestill på nett - flyselskapene er i pengeknipe, og sparer der det går. En av metodene er å få flest mulig til å handle billettene på nett. Du gjør jobben selv, og selskapet sparer tid og penger. For å få dette til, har de fleste gjort det klart at de billigste billettene kan du kun få på nett.
  2. Følg med på kampanjene - i perioder er reisevirksomheten lavere, og selskapene lanserer lavpriskampanjer. Det betyr billige billetter, vanligvis knyttet til restriksjoner på endring, reiseperiode etc. Vanlige lavprisperioder er sommer og januar/februar.
  3. Vær rask - de fleste kampanjer og lavpristilbud gjelder kun et begrenset antall billetter, og de billigste selges først ut. For å sikre deg de billige billettene lønner det seg å være tidlig ute. Mange er imidlertid blitt oppmerksomme på risikoen ved å betale billetter tidlig - går selskapet konkurs risikerer du tap. Her er tipsene som kan sikre dine verdier mot konkurs hos flyselskapet.
  4. Velg dato med omhu - de fleste kampanjer har spesifikke krav til når og hvor lenge du kan være borte, og når du må kjøpe billetten. Jakter du generelt på lavprisbilletter gjelder to tips. Hos ordinære flyselskaper lønner det seg å være borte en natt i helgen, ikke reise søndag, og holde seg unna populære avganger som ettermiddag fredag og mandag morgen. Hos lavprisselskaper gjelder det rett og slett å være kjapp (punkt tre), og bestille i perioder der ikke så mange reiser - altså holde seg unna de store feriene.
  5. Sommerferie

   Hvor vil du feriere i sommer? (Avsluttet)
   I Europa(47%) 170
   I Norge(27%) 99
   Lenger avgårde(17%) 61
   I Skandinavia(9%) 34
   Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

  6. Gi slipp på fleksibiliteten - billigbilletter betyr som regel at du må gi avkall på muligheten til å avbestille uten kostnad, og du kan heller ikke endre tider og datoer. Dessuten er det som regel et krav at billettene bestilles i en viss periode, og betales i god tid før avreise.

 • Hjemmeferie? Her finner du sommerens kampanjepriser og betingelser fra SAS, Braathens, Widerøe og Norwegian.
 • Verktøy for reiselyst

  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer