En sommerpris nær deg

Flyselskapene lokker med billige sommerbilletter, og et av dem er desidert billigere enn de øvrige. I alle fall for voksne.

Sommerkampanjer gir billig innenlandsreise med fly.Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad
Sommerkampanjer gir billig innenlandsreise med fly.Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både SAS, Braathens, Widerøe og Norwegian har sluppet sine sommerkampanjer, og for deg betyr det gode rabatter og lave priser innenlands. Vi gir deg oversikten, prisene og betingelsene for innenlands feriereiser i sommer.

Hjemmeferie? Her finner du sommerens kampanjepriser og betingelser fra SAS, Braathens, Widerøe og Norwegian.

Skroll ned for mer.

Billigst med Norwegian

Vi har tatt utgangspunkt i de laveste prisene og sett på hva en voksen med et barn i følge må betale. I Sør-Norge er SAS og Braathens billigst for barn i følge med voksne, men litt dyrere for voksen. Mens de to på tur må betale 1.104 med SAS og Braathens, slipper de med 1.026 tur/retur hos Norwegian. Dette forutsatt laveste pris på alle strekninger. Til nord er det også prisforskjell under de samme forutsetningene. De samme to betaler 1.704 med SAS, og 1.596 med Norwegian.

Hvordan reise billig?

Følgende fem tips er de gylne reglene for deg som vil spare penger på flyreisen:

Bestill på nett - flyselskapene er i pengeknipe, og sparer der det går. En av metodene er å få flest mulig til å handle billettene på nett. Du gjør jobben selv, og selskapet sparer tid og penger. For å få dette til, har de fleste gjort det klart at de billigste billettene kan du kun få på nett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer