En strand for deg ...

Famileferie eller kjærlighetsferie? Her er stranden som passer best for deg, i følge strandrapportør Shannon.

Cancun - perfekt strand for familieferien mener strandtesteren. Foto: Ingvild Kjøde
Cancun - perfekt strand for familieferien mener strandtesteren. Foto: Ingvild Kjøde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Perfekt for familien: Cancun i Mexico- Klart turkist vann, ren sand, fantastisk å bygge sandslott i. Det er noen av stikkordene for familieferien i Mexico.

Perfekt for lavpristuristen: Camp's Bay i Sør-Afrika- Har det meste av det beste Sør-Afrikanske strender kan by på. Nydelige bølger, veldig billig, vennlig og med gode sightseeingmuligheter i nærheten.

Perfekt for luksusferien: Ihuru på Maldivene- Korallsanden er et stort pre på denne lille øya, vannet likeså. Høy glamour- og luksusfaktor.

Perfekt for par: Dickenson's Bay i Antigua- En gruppe strender som både er stille og skjermede. Deilig sand, nydelig vann og muligheter for å svømme med delfiner.

Perfekt for vennegjengen: Myrtos på Kefalonia i Hellas - Utrolig klart vann, og en strand med fantastiske naturomgivelser, som man må slite litt for å nå.

Perfekt for strandaktiviteter: Bondi Beach i Australia- Sydneys mest berømte strand kan være støyete og full, men syder av action, moro og aktiviteter.

Perfekt for natteliv: Copacabana i Rio, Brasil- Høy morofaktor med beliggenhet nærmest i sentrum av en sydende storby kjent for hektisk natteliv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer