- En time i luften bør ikke koste mer enn 1.000 kroner

Sterlings nye adm.dir., Torben Anker Sørensen er klar i sin tale – flyturer på en time bør ikke koste mer enn 1.000 kroner for deg som reiser.

Selskapet har en type fly i flåten; Ti Boeing 737-800.
Selskapet har en type fly i flåten; Ti Boeing 737-800. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lavprisselskapet Sterling har som mål å bli det foretrukne selskapet for skandinaviske lavprisreisende. Og en av måtene de gjør det på, er å holde prisene nede. Nå har de innført pristak på 998 NOK for turer innen Skandinavia, og mer bør ikke en timelang flytur koste. Det hevder selskapets nye administrerende direktør, Torben Anker Sørensen, overfor DinSide Reise.

Skroll ned for mer.Han vil ikke trekke frem eksempler på selskaper som flyr for dyrt, men mener at dette pristaket ikke bare bør gjelder Sterling. Indirekte sier altså sterlingsjefen at han mener at selskaper som krever høyere priser, er unødig dyre.

- Mange selskaper sliter med feil priser, sier den nye lavprissjefen.

Det er ikke vanskelig å finne billetter mellom for eksempel Oslo og København som koster langt mer enn sterlingsjefens 2.000 tur/retur. Spesielt dersom du skal legge ut på kort varsel. Hos SAS, Braathens og Widerøe (fra Sandefjord) fant vi priser mellom 3.894 og 2.039 kroner alt etter hvor langt frem i tid avgangen går. Ingen bikker under tusenlappen per vei, med avgifter inkludert.

Lavpriskonkurrenten Ryanair har imidlertid tilbudt langt billigere billetter enn Sterlings minimum på 498 på timesturer og lengre turer, og har i media gått ut og sagt at de ikke ser bort ifra at flyreisene kan bli tilnærmet gratis i fremtiden. Dette scenariet tror ikke Sørensen på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer