En, to cha cha cha

Tango, magedans, flamenco, samba og salsa? Hver interesse, sine steder. Dansefriker fra hele verden forteller deg hvor du lærer deg nettopp deres dans.

Publisert
Sist oppdatert
Er'e sånn han gjør det?

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Er'e sånn han gjør det?

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer


Tango i Buenos Aires eller magedans i Egypt? Ja takk og takk som byr. Vi lar ekspertene fortelle hvor du kan lære de proffe dansetriksene og få snert i steget.

- På en lørdag er det kanskje 30 milongaer – dansekvelder i Buenos Aires, sier Jørn Knustad i Tango Trasnoche til DinSide.

- I Tyskland og USA er det utviklede dansemiljøer, og her er det mange dyktige magedansintruktører, opplyser Jatinder Singh, The Bhangra King. Jatinder Singh danser magedans og har gått i lære over hele verden.

- På Cuba finnes kanskje verdens beste dansere. Og noen av dem gir privattimer, sier Joar Svanmyr, som driver konseptet Salsa Cubana i Norge.

Og flamencofolket har selfølgelig sine oaser.

- Cadiz, Jerez de la Frontera og Sevilla, det er flamencobeltet, sier den amerikanske redaktøren, journalisten og forfatteren Edward Meadows, bosatt i Jerez de la Frontera i Spania. Han vet selvfølgelig hvilke gater som huser de beste danseskolene.

Her er verdens beste danseintruktører

 • Bueno Aires
  - Milongas og prácticas.

 • Flamenco
  - Olé! Her lærer du å danse.

 • Magedans
  - Kairo, California og Brasil

 • Salsa
  - Candela, Cuba!
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer