En, to cha cha cha

Tango, magedans, flamenco, samba og salsa? Hver interesse, sine steder. Dansefriker fra hele verden forteller deg hvor du lærer deg nettopp deres dans.

Publisert
Sist oppdatert

Tango i Buenos Aires eller magedans i Egypt? Ja takk og takk som byr. Vi lar ekspertene fortelle hvor du kan lære de proffe dansetriksene og få snert i steget.

- På en lørdag er det kanskje 30 milongaer – dansekvelder i Buenos Aires, sier Jørn Knustad i Tango Trasnoche til DinSide.

- I Tyskland og USA er det utviklede dansemiljøer, og her er det mange dyktige magedansintruktører, opplyser Jatinder Singh, The Bhangra King. Jatinder Singh danser magedans og har gått i lære over hele verden.

- På Cuba finnes kanskje verdens beste dansere. Og noen av dem gir privattimer, sier Joar Svanmyr, som driver konseptet Salsa Cubana i Norge.

Og flamencofolket har selfølgelig sine oaser.

- Cadiz, Jerez de la Frontera og Sevilla, det er flamencobeltet, sier den amerikanske redaktøren, journalisten og forfatteren Edward Meadows, bosatt i Jerez de la Frontera i Spania. Han vet selvfølgelig hvilke gater som huser de beste danseskolene.

Her er verdens beste danseintruktører

Bueno Aires- Milongas og prácticas.Flamenco- Olé! Her lærer du å danse.Magedans- Kairo, California og BrasilSalsa- Candela, Cuba!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer