En uke i solen for 750 kroner

Nå er det prisras på restplasser til Middelhavet.

Det er fortsatt godt og varmt ved Middelhavet nå. Foto: Colourbox
Det er fortsatt godt og varmt ved Middelhavet nå. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i årets laveste priser for en ukes solferie med uspesifisert overnatting. Alle garvede sydenturister vet at prisene stuper i slutten av august, og derfor sparer mange en ferieuke til nå.

Du kan velge og vrake i destinasjoner for under tusenlappen. Kreta, Rhodos, Mallorca, Tunisia, Tyrkia, Bulgaria... Da får du en uke i solen og uspesifisert overnatting. Vil du bare ha flybillett, kan du få det for ned i 350 kroner.

Ønsker du å forlenge sommeren, bør du være på hugget. Det er bare frem til midten av september du får tak i slike billige turer. Utpå høsten er antall turer som er tilgjengelig mye mindre, og dermed er sjansen mindre for at plasser forblir usolgte og havner i restplasskurven.

Siste uke i september og første uke i oktober (uke 40 og 41) har dessuten de fleste fylker høstferie, så da er prisene på topp igjen. Sjekk når skoleferiene er i skoleåret 2009/2010 i vår ferieoversikt.

Under ser du et utvalg av restplassene med uspesifisert overnatting som er tilgjengelig. For fullstendig oversikt, sjekk vårt restplassøk, eller gå til charterselskapenes nettsider direkte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer