Enda lettere å fly direkte til USA

Continental øker antall daglige avganger i sommer.

Continental Airlines flyr direkte til New York med Boeing 757-200. Foto: Arpingstone
Continental Airlines flyr direkte til New York med Boeing 757-200. Foto: Arpingstone Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elsker du New York og USA? Da er dette en gladnyhet. Nå skal Continental Airlines utvide sitt tilbud fra Norge, og dermed øker selskapet sine daglige avganger direkte til New York sommeren 2010.

Mange sverger til Continental når de skal til New York. Det amerikanske flyselskapet er det eneste med direktefly mellom Norge og New York (US Airways flyr til Philadelphia), og det er klart at reisen blir mye mer behagelig når man slipper mellomlanding, ventetid på flyplassen, ny sikkerhetssjekk og ny ombordstigning. Reisetiden er ni timer mellom Oslo og New York, og 7 1/2 time mellom New York og Oslo.

Continental har i dag én daglig avgang fra Gardermoen, men i perioden 29 mai til 6. september vil det være ytterligere en avgang hver mandag, torsdag og lørdag klokken 13. Returavgangen går fra New York onsdag, fredag og søndag klokken 22 amerikansk tid.

Dermed vil det i sommer være ti ukentlige avganger fra Gardermoen til Newark Liberty International Airport.

Innsidetips til New York

Økt etterspørsel

- Opprettelsen av tre nye ukentlige avganger i sommerhalvåret er en direkte konsekvens av økt etterspørsel. Vi gir dermed også våre passasjerer større fleksibilitet på avreisetidspunkt, og flyforbindelser videre i vårt rutenettverk, sier Tom Grundstad, landssjef for Continental Airlines i Norge, i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer