Endelig kan du ta Flytoget igjen

Mandag 8. august går Flytoget som normalt.

Det var mange som savnet Flytoget i sommer. Endelig går Flytoget som normalt fra mandag 8. august! Foto: PER ERVLAND
Det var mange som savnet Flytoget i sommer. Endelig går Flytoget som normalt fra mandag 8. august! Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Etter seks uker med oppgradering av skinnegangen, gleder Flytoget seg til igjen å frakte passasjerer til og fra Oslo Lufthavn i 210 km/t, melder Flytoget på sin hjemmeside.

Nå tar det 19 minutter å komme seg til og fra Oslo S til Gardermoen.

Helt siden 6. juni har Jernbaneverket holdt flere togstasjoner stengt. Årsaken til dette var at Jernbaneverket oppgraderte jernbanens infrastruktur i Oslo-området i sommer.

Dette førte blant annet til at Flytoget ikke kunne kjøre som normalt fra Drammen til Gardermoen, og måtte sette opp egne busser fra stasjonene. Unntaket var til og fra Lillestrøm-Gardermoen, hvor Flytoget gikk som normalt.

Les også: Disse stasjonene ble stengt for togtrafikk

Avgang hvert 10. minutt

Men mandag 8. august klokken 04:06 kjører Flytoget ut av Drammen stasjon i retning Oslo Lufthavn. Klokken 04:45 forlater det første Flytoget Oslo S. Første tog fra Oslo Lufthavn går klokken 05:36, ifølge Flytoget.

I sommer måtte Flytog-passasjerene beregne minimum 20 minutter ekstra reisetid, men fra mandag morgen er Flytoget tilbake med ordinær frekvens. Det blir avgang hvert 10. minutt på strekningen Oslo Lufthavn og Oslo S, og tog hvert 20. minutt videre til Drammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer