Enorme prisforskjeller på familieparker

960 kroner skiller dyreste og billigste familiepark i denne pristesten.

Publisert
Sist oppdatert

Det er klart for sommersesong hos landets familieparker. Noen har akkurat åpnet portene for årets moro, noen venter til litt lenger utpå sommeren, mens andre igjen har helårsåpent.

Vi har sjekket prisene i 13 av landets familieparker, fra fornøyelsesparker til dyreparker og sommerland. Prisforskjellene er store, og velger du de dyreste attraksjonene, må en familie på fire ut med et halvt månedsbudsjett med mat før de kommer seg gjennom dagen.

Vi sammenlikner prisene for en familie på fire, med to voksne og to barn på 10 og 12 år. Noen parker setter billettprisene etter kundens høyde, og vi har tatt utgangspunkt i det man regner for gjennomsnittshøyde på barn i den alderen. En tiåring er gjennomsnittlig 140 centimeter, og en tolvåring er 152 centimeter.

    Dyrest for hele familien: Tusenfryd - 1.240 kronerBilligst: Snilsberg Familiepark - 280 kronerPrisdifferanse: 960 kroner

Parkene

Vi har innhentet priser fra 13 familieparker i Norge. Dette er både dyreparker, fornøyelsesparker og utendørs badeland/sommerland. Disse familieparkene er selvsagt ganske forskjellige, både i størrelse og innhold. Dette har vi ikke tillagt vekt i denne testen, dette er en ren prissammenlikning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer