Entofile fristelser

Sjokoladeovertrukne skorpioner, veps i honning eller maurkjærligheter. Det finnes faktisk ikke grenser for hva du kan få kjøpt gjennom den London-baserte grossisten Edible - spiselig.

Publisert
Sist oppdatert

Dyrebare delikatesser

Edible ble grunnlagt for å åpne opp, eller kanskje heller sprenge, kulinariske grenser og tabuer i den vestlige verden. Edible-gründer, den da 25 år gamle Todd Dalton, stiftet bekjentskap med sære kulinariske nytelser, fra stekt tarantell til dampede mauregg, på reise. Nå selger hans ovnsbakte åmer med grillsmak, skorpionsukkertøy og røkt klapperslange som varmt hvetebrød i noen av Londons mest eksklusive varemagasiner.

Noe mer overraskende er kanskje at reinsdyrpaté har funnet veien inn blant Edibles sortiment. Midt mellom krokodillepaté og slangevodka. Hverdagskost for noen, eksotisk og eksentrisk for andre.

Skinnet bedrar

Edible vinner nok terreng på lekkert design. Pene flasker og flakonger, minimalistisk og stilrent design stimulerer Chelsea-husmødrenes fantasi og kjøpelyst. Da DinSide kom over Edibles tidligere showroom i Exmouth Market trodde vi det var en rådyr japansk hudpleiesalong. Et slags eksklusivt bodyshop i hvite flater, glass og børstet stål.

Det er også en egen seksjon med afrodisiaka. Du kan lese mer om gullforgylte kardemommefrø og perle- og champagnekjærligheter som etter sigende vil lokke fram amorøse følelser her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer