Entofile fristelser

Sjokoladeovertrukne skorpioner, veps i honning eller maurkjærligheter. Det finnes faktisk ikke grenser for hva du kan få kjøpt gjennom den London-baserte grossisten Edible - spiselig.

Publisert
Sist oppdatert


Dyrebare delikatesser

Edible ble grunnlagt for å åpne opp, eller kanskje heller sprenge, kulinariske grenser og tabuer i den vestlige verden. Edible-gründer, den da 25 år gamle Todd Dalton, stiftet bekjentskap med sære kulinariske nytelser, fra stekt tarantell til dampede mauregg, på reise. Nå selger hans ovnsbakte åmer med grillsmak, skorpionsukkertøy og røkt klapperslange som varmt hvetebrød i noen av Londons mest eksklusive varemagasiner.

Noe mer overraskende er kanskje at reinsdyrpaté har funnet veien inn blant Edibles sortiment. Midt mellom krokodillepaté og slangevodka. Hverdagskost for noen, eksotisk og eksentrisk for andre.

Skinnet bedrar

Edible vinner nok terreng på lekkert design. Pene flasker og flakonger, minimalistisk og stilrent design stimulerer Chelsea-husmødrenes fantasi og kjøpelyst. Da DinSide kom over Edibles tidligere showroom i Exmouth Market trodde vi det var en rådyr japansk hudpleiesalong. Et slags eksklusivt bodyshop i hvite flater, glass og børstet stål.

Det er også en egen seksjon med afrodisiaka. Du kan lese mer om gullforgylte kardemommefrø og perle- og champagnekjærligheter som etter sigende vil lokke fram amorøse følelser her.

Så neste gang du har lyst på noe søtt eller salt, sjokolade og en ørliten overraskelse - hvorfor ikke gi Edibles hjemmeside et besøk? Her kan du surfe deg gjennom alle godsakene, du kan bestille dem på nett, og du kan finne en fullstendig oversikt over utsalgssteder i London.

Skal det være en sjokoladeovertrukket skorpion? Se vår bizarre billedspesial her!

  • Mattrend: Skadedyrene inntar tallerkenen din ...
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer