Epson-skrivere sender deg til Europa

Ekstremkampanje fra skriver-produsenten. Men husk å lese vilkårene.

KJØP EN PRINTER - FLY TIL BARCELONA GRATIS: Epson sender deg ut i Europa hvis du kjøper én av de seksten "gyldige" skriverne. Men husk å lese betingelsene nøye, tilbudet er ikke så rett fram som du kanskje tror. Foto: Faksimile / Colourbox
KJØP EN PRINTER - FLY TIL BARCELONA GRATIS: Epson sender deg ut i Europa hvis du kjøper én av de seksten "gyldige" skriverne. Men husk å lese betingelsene nøye, tilbudet er ikke så rett fram som du kanskje tror. Foto: Faksimile / Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis interessen blant DinSide-leserne rundt skrivertester skal være en indikator, så er ikke skrivere det den norske befolkning grubler mest på om dagen.

Kanskje er det grunnen til at printerprodusenten Epson i disse dager setter i gang en stor europeisk kampanje kalt "fly avsted med Epson", angivelig én av de mest omfattende kampanjene selskapet har gjort.

Elleve storbyer

Utgangspunktet er enkelt: Hvis du kjøper én av de seksten skriverne som er listet opp på denne siden i perioden 1. november 2011 til 15. januar 2012, får du med en tur/retur-flyvning på kjøpet til én av disse 11 europeiske storbyene:

Amsterdam, Barcelona, Berlin, Helsinki, London, Milano, Paris, Riga, Roma, Wien, WarszawaPå toppen av det hele får du med en ekstra tur/retur-flyvning hvis du kjøper en såkalt flerpakning med blekkpatroner fra Epson. Dette gjelder alle pakninger med tre eller flere patroner.

Den rimeligste skriveren på lista koster forøvrig rundt 500 kroner.

PR- og markedssjef hos Epson, Solfrid Dyrrdal Liland, forteller til DinSide.no at kampanjen har vakt oppsikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer