Er aktivitetene og utfluktene i gang?

Publisert
Sist oppdatert

Hei!Vi er fire voksne og fem barn 4-10 år som skal til Phuket, Surin Beach Resort 10.-25. februar. Tidligere (før katastrofen) fikk vi anbefalt "Dino"-kafe (?) og "Fantasea" for de eldste barna. Er disse stedene åpne nå?

Hvordan er det med elefantridning og andre spennende aktiviteter; er de kommet igang?

Vi gleder oss veldig, og er ganske spente. Har sett på denne linken http://www.phuket-photos.com/frameme.php?page=patong-nightlife.htm - og er imponert over hvor effektive thailenderne har vært til å rydde opp og ordne etter katastrofen! (Vi har blitt oppfordret om å sende linken videre for å friste folk til å reise ned, så du må gjerne sende den videre.)

Vennlig hilsen Sheila

Hei Sheila

De eneste reisemålene som i dag ennå ikke er helt i gang etter katastrofen er Phi Phi, Khao Lak og Patong.

Koh Lanta, Aonang, Kata, Karon, Surin og øvrige strender på Phuket er helt i orden og fungerer som vanlig. Dino ligger bare 150 meter fra vårt kontor her i Kata, og Fantasea på Kamal Beach 9 kilometer nord for Patong - begge er åpne og uskadde. For øvrig er alle andre aktiviteter i gang; elefantridning, snorkleturer, kanoturer etc. etc.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.