Er aktivitetene og utfluktene i gang?

Publisert
Sist oppdatert

Hei!Vi er fire voksne og fem barn 4-10 år som skal til Phuket, Surin Beach Resort 10.-25. februar. Tidligere (før katastrofen) fikk vi anbefalt "Dino"-kafe (?) og "Fantasea" for de eldste barna. Er disse stedene åpne nå?

Hvordan er det med elefantridning og andre spennende aktiviteter; er de kommet igang?

Vi gleder oss veldig, og er ganske spente. Har sett på denne linken http://www.phuket-photos.com/frameme.php?page=patong-nightlife.htm - og er imponert over hvor effektive thailenderne har vært til å rydde opp og ordne etter katastrofen! (Vi har blitt oppfordret om å sende linken videre for å friste folk til å reise ned, så du må gjerne sende den videre.)

Vennlig hilsen Sheila

Hei Sheila

De eneste reisemålene som i dag ennå ikke er helt i gang etter katastrofen er Phi Phi, Khao Lak og Patong.

Koh Lanta, Aonang, Kata, Karon, Surin og øvrige strender på Phuket er helt i orden og fungerer som vanlig. Dino ligger bare 150 meter fra vårt kontor her i Kata, og Fantasea på Kamal Beach 9 kilometer nord for Patong - begge er åpne og uskadde. For øvrig er alle andre aktiviteter i gang; elefantridning, snorkleturer, kanoturer etc. etc.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer