Flyreiser:

Er de ansatte velstelte?

Nå vil Norwegian at du sjekker utseende til de ansatte på flyplassen.

GIR KARAKTERER: Reisende med Norwegian blir bedt om å gi karakterer på hvor velstelte innsjekkingspersonalet er. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
GIR KARAKTERER: Reisende med Norwegian blir bedt om å gi karakterer på hvor velstelte innsjekkingspersonalet er. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Publisert

Skal du ut og fly med Norwegian? Da må du være forberedt på at flyselskapet ønsker å få vite hva du synes om utseendet til de som jobber med innsjekking på flyplassen. For Norwegian er det ikke nok å vite om ansatte er vennlige og om de har evne til å gi deg informasjon om det du lurer på.

For i en spørreundersøkelse som sendes ut til passasjerene blir de reisende oppfordret til å sjekke hvor presentable og velstelte de ansatte er.

Karakterer

Og, flypassasjerene blir deretter bedt å å gi kabinpersonalet en vurdering fra 1 til 10 poeng. Hvor 1 betyr at «det er langt under forventingene» og 10 er det beste med «langt over forventingene».

- Hvorfor ønsker Norwegian at passasjerer skal gi poengscore etter hvor velstelte de ansatte på flypassen er?

- Det er viktig for oss å lytte til kundene. Våre kundeundersøkelser gir oss en jevnlig strøm av tilbakemeldinger om hvordan bedriften oppfattes, og vi benytter denne innsikten til kontinuerlig forbedring som igjen kommer kundene til gode. En nylig undersøkelse forteller oss for eksempel at våre kunder spesielt er fornøyd med systemer for bestilling av billetter, sjekk-inn prosedyrene, og med servicen om bord på våre fly til destinasjoner i hele Europa, sier Eline Hyggen Skari, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.