Pristest på taxfree-varer:

Er det billigere på danskebåten enn i Danmark?

Vi har sjekket priser på alkohol og godteri på DFDS mellom Oslo og København, for å se om det er billigere på land i Danmark - og Norge.

BILLIG APEROL? Den får du på danskebåten. Men ikke alle taxfreevarer er rimeligere på taxfree på danskebåten. Foto: Berit B. Njarga
BILLIG APEROL? Den får du på danskebåten. Men ikke alle taxfreevarer er rimeligere på taxfree på danskebåten. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert

Taxfree er for mange ensbetydende med lave priser som er umulige å få tak i andre steder. Men er det faktisk billigst?

Vi har prissjekket alkohol og godteri på danskebåten DFDS mellom Oslo og København og sammenlignet prisene med varer på supermarkeder i Danmark, for å finne ut om taxfree-prisene faktisk er uslåelige.

Under ser du hvordan dette gikk.

Taxfree-priser på alkohol

En stor forskjell på taxfree-alkohol ved siden av prisene, er størrelsen på flaskene om du kjøper likør og brennevin: På taxfree går det gjerne i litersflasker, som i de aller fleste tilfeller er rimeligere enn om du kjøper dem på supermarked i utlandet - med et par unntak.

Når det gjelder vin, er vår erfaring at det er vanskelig å finne de samme produktene på taxfree på danskebåten og på land i Danmark.

Her er konklusjonen at avhengig av hvilken vin du ønsker å kjøpe, er den uansett billigst enten på danskebåten, eller på land. Kun én av vinene vi har prissjekket var rimeligere på Vinmonopolet enn på danskebåten - men aller billigst hos supermarkedkjeden Føtex.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer