Reklameplakat ødela utsikten:

- Er det mulig?

Hilde Angelfoss fikk seg en overraskelse da hun satte seg på premiumsetet på Dovrebanen.

OVERRASKET: Hilde Angelfoss ble overrasket da hun fikk se den skuffende utsikten. Det ble dessverre ingen severdigheter å få med seg på Dovrebanen denne gangen. Foto: Privat
OVERRASKET: Hilde Angelfoss ble overrasket da hun fikk se den skuffende utsikten. Det ble dessverre ingen severdigheter å få med seg på Dovrebanen denne gangen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg ble litt overrasket, og skjønner ikke helt at det er mulig, sier Hilde Angelfoss.

Hun hadde kjøpt premiumsetet på første vogn på Dovrebanen av en god grunn.

Angelfoss jobber som professor ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, og var på vei til Åndalsnes på en studietur med flere studenter.

Det skriver Adressa, som først omtalte saken.

Mandag morgen håpet hun på en togtur i fred og ro - omringet av skog og fjell. Turen gikk først fra Oslo- Dombås, og fire timer med utsikt og ro var ønsket.

- Planen var at jeg skulle få jobbet under togturen, og samtidig nyte utsikten på Dovrebanen, sier professoren.

Men gleden over premiumsetet ble fort revet vekk da hun ankom plassen.

- Jeg skjønner ikke at det er mulig. Absolutt hele vinduet var dekket av reklame. Jeg kan ikke forstå at de har godtatt dette, og bare latt det være på da de så effekten etter monteringen, sier Angelfoss til Dagbladet.

Tok grep

Angelfoss tok raskt kontakt med togets konduktør, som skal ha forklart henne at problemet ville være vanskelig å løse siden toget konstant var i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.