Er dette best?

Nå skal sommerens morsomste bilder kåres.

Bilde 12: Et skikkelig svalestup. Foto: Håvard Edelbauer
Bilde 12: Et skikkelig svalestup. Foto: Håvard Edelbauer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Barnslig og våt. Med disse to ordene oppsummerer vi rett og slett hele finaleheatet i årets sommerfotokonkurranse på DinSide. Under temaet "sommerens festligste bilde" har vi mottatt mer enn 600 bilder. Av disse har vi kåret seks ukevinnere og en fotofinale med 12 bilder.

Stem på din favoritt

Nå er det din tur til å stemme på ditt favorittbilde. Er det mannen i dress som sparker fotball? Er det guttene som hopper over vannflaten i racerbåt? Eller er det den pølsestjelende bikkja?

Uansett favoritt, du har frem til onsdag klokken 11 på å gi din stemme. Deretter vil vi kåre vinnerne ved hjelp av stemmene kombinert med en juryvurdering. Juryens vurdering teller 50 prosent, og om to kandidater står likt, går juryens rangering foran stemmene.

Mange premier

De seks ukevinnerne får etter konkurranseavslutningen hvert sitt FinePix Z33 kompaktkamera. De seks ekstra utvalgte får uansett plassering hvert sitt gavekort på 500 fremkalte bilder. I finalen står tre FinePix F200 EXR og venter på topp-tre.

Mer om premiene

Konkurransepremiene er sponset av Fujifilm. Seks ukevinnere får hvert sitt FinePix Z33. Disse kameraene kommer i fire farger (rosa, blå, grønn og sort), er svært små og lette. De er dessuten vanntette ned til tre meter. Selges i butikker nå for cirka 1.800 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer