Er pakketur tingen?

Bør du dra på pakketur, eller er det like greit å fikse turen på egenhånd?

Lars Bull bruker vinteren på å reise rundt og teste skianlegg - for å hjelpe deg, selvsagt. Foto: Ole Thomas Halvorsen
Lars Bull bruker vinteren på å reise rundt og teste skianlegg - for å hjelpe deg, selvsagt. Foto: Ole Thomas Halvorsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liker du alpint? Da er vel månedene fremover den beste tiden av året for deg! Helt frem til påske vil DinSide presentere Skiguiden, et program om skiglede i Norge og utlandet.

Skiguiden har holdt det gående i 15 år, og de to som står bak, Lars Bull og Ole Thomas Halvorsen, har det mange vil anse som drømmejobben. De reiser rundt i Norge og resten av verden for å sjekke skiforholdene.

Denne sesongen tar de oss med til flere steder i Alpene, til Canada og til flere skisteder i Norge.

- Serien handler om destinasjoner og om alt som opptar de av oss som står på ski i bakker, sier Lars Bull.

Har du fått med deg alle episodene? Sjekk ut Skiguiden del 1, Skiguiden del 2, Skiguiden del 3, Skiguiden del 4 og Skiguiden del 5.

På pakketur til Verbier

I denne episoden blir vi med Lars Bull på pakketur til Verbier i Sveits. Det begynner med snøvær, men så klarner det opp, og urørt pudder venter på å bli utforsket.

Hvordan er det egentlig å reise på chartertur til Alpene? Lars Bull undersøker om gruppeturene og infomøtene er noe du bør få med deg, eller om du like gjerne kan legge opp ditt eget program.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.