- Et gebiss, takk!

Gjester ringer roomservice for de rareste ting – se bare her.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Falske tenner, brystmelk og inkontinensbind er bare noen av de underlige tingene gjester har bedt om å få når de har bodd på hotell, viser en undersøkelse fra hotellkjeden Best Western Hotels.

Se hotellgjestenes villeste krav

Uvanlige matvaner

Flere av hotellkjedens gjester har vist seg å ha underlige matvaner. Gjester har nemlig bedt om å få alt fra spesiallaget smørbrød med Spam (en britisk variant av snurring) med marmelade, til en treretters middag klokka fire om natten. Dette skriver britiske Metro.

Et brudepar hadde også nylig ønske om en uvanlig bryllupsfrokost, nemlig kremost og pommes frites.

Verdens merkeligste hoteller

Ikke lett å være sjef...

Hotellsjefene får også mange uvanlige oppdrag fra sine gjester.

En måtte måle størrelsen på hotellets teppemønster før gjesten ville bestille hotellrom, mens en annen ble bedt om å gi en gjest en kroppskrubb med salt for å bli kvitt ujevn selvbruningskrem.

- Det er få ønsker vi ikke kan oppfylle. Vi kan gjøre nesten alt – så lenge det er lovlig, sier Ray Mortlock, som jobber som concierge for hotellkjeden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer