Et lite stykke Kina

Opera, medisin, kalligrafi og drager. I neste uke feirer kinesere i Norge seg selv med stor festivitas og kjente artister.

Ensembelet Lin Yue Ran Ran opptrer på den kinesiske kulturfestivalen i Oslo.
Ensembelet Lin Yue Ran Ran opptrer på den kinesiske kulturfestivalen i Oslo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opera, medisin, kalligrafi og drager. Kinesiske innvandrere feirer sin tilstedeværelse med en fargerik festival som går over en snau uke. Hit kommer musikere fra inn- og utland.

Stor fest

Målet med en kinesisk kulturfestival er å synliggjøre den kinesiske integreringen i samfunnet og bidra til økt kjennskap til kinesisk kultur og tradisjon, blant annet gjennom og utvikle samarbeidet mellom norsk-kinesere og samfunnet forøvrig.

Festivalen åpnes søndag 19. september med en storslått dragefestival gjennom Oslos gater og åpningskonsert med kinesiske artister. I den på følgende uken blir det blant annet opera på Parkteateret på Grünerløkka, kunst- og kalligrafiutstilling og næringssemninarer. Uken avsluttes med en festforestilling med artister som Wang Tie Chui og Steinar Ofsdal på Oslo konserthus.

Festivalinfo

Dato 19. - 25. september, 2004Tlf.: 41 44 03 88 Sted: Oslo konserthus, Parkteateret i Oslo m.m.Pris: Flere av arrangementene er gratis. Billetter til festforestillingen på Oslo konserthus koster fra 150 til 230 kroner, og kan bestilles her.Nett: Kinesisk kulturfestival

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer