Et lite stykke Kina

Opera, medisin, kalligrafi og drager. I neste uke feirer kinesere i Norge seg selv med stor festivitas og kjente artister.

Ensembelet Lin Yue Ran Ran opptrer på den kinesiske kulturfestivalen i Oslo.
Ensembelet Lin Yue Ran Ran opptrer på den kinesiske kulturfestivalen i Oslo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opera, medisin, kalligrafi og drager. Kinesiske innvandrere feirer sin tilstedeværelse med en fargerik festival som går over en snau uke. Hit kommer musikere fra inn- og utland.

Stor fest

Målet med en kinesisk kulturfestival er å synliggjøre den kinesiske integreringen i samfunnet og bidra til økt kjennskap til kinesisk kultur og tradisjon, blant annet gjennom og utvikle samarbeidet mellom norsk-kinesere og samfunnet forøvrig.

Festivalen åpnes søndag 19. september med en storslått dragefestival gjennom Oslos gater og åpningskonsert med kinesiske artister. I den på følgende uken blir det blant annet opera på Parkteateret på Grünerløkka, kunst- og kalligrafiutstilling og næringssemninarer. Uken avsluttes med en festforestilling med artister som Wang Tie Chui og Steinar Ofsdal på Oslo konserthus.

Festivalinfo

Dato 19. - 25. september, 2004Tlf.: 41 44 03 88 Sted: Oslo konserthus, Parkteateret i Oslo m.m.Pris: Flere av arrangementene er gratis. Billetter til festforestillingen på Oslo konserthus koster fra 150 til 230 kroner, og kan bestilles her.Nett: Kinesisk kulturfestival

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.