Et må ha-produkt for alle på reisefot?

Eller helt håpløst vissvass?

HVA ER DETTE? Jo, et sted å sove i fred ... Foto: Snazzy Napper
HVA ER DETTE? Jo, et sted å sove i fred ... Foto: Snazzy Napper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du hørt om Snazzy Napper? Det er et produkt som lover deg "privatliv i en liten pose".

Snazzy Napper ser ut som en smekke, eller en burkalignende habitt. Men det er altså en heldekkende sovemaske som skal gi deg mulighet til å ta en avslappende lur uten å føle at du blir beglodd. En åpning til nesen gjør at du får nok luft når du har den på deg.

Men det må sies at selv om du kanskje ikke føler at du blir beglodd når du snorker i vei med ansiktet gjemt bak denne habitten, så er det stor sjanse for at du faktisk blir beglodd. For det ser unektelig litt spesielt ut.

Les også: Ni kjekke ting å ha med på ferie

Skjuler sikkel og soverynker

Gründeren av Snazzy Napper, Margaret Nilson, kom på ideen da hun ble nødt til å legge jakken sin over hodet for å få seg litt søvn på en flytur til London. Hun understreker også at Snazzy Napper gjør at du ikke trenger tenke på at alle andre skal se deg sove med åpen munn på flyet, skriver News.com.au.

Og det er vel kanskje dette som først og fremst skiller produktet fra de mer utbredte øyemaskene som dekker gluggene og sørger for sovevennlig mørke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer