Et perfekt skiøyeblikk

Kan det være kulere å stå på ski? Vinnerbildet denne uken frister oss umiddelbart ut i skibakkene i forsøk på å kopiere stilen og opplevelsen.

Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke vant Raymond Sollie med et mystisk tåkebilde fra Holmenkollen. Han har med det sikret seg med det to skipass til Hafjell. Denne uken er det et helt annet uttrykk i vinnerbildet. Og tror du at du kan gjøre det bedre enn disse fotografene? Se etter i filene dine, og send oss ditt beste vinterbilde. Du har frem til 9. mars som er siste frist for å bli med i konkurransen om hovedpremien - reise og opphold på Hafjell for fire, samt fire heiskort for perioden om dere kommer dere til skibakken før sesongslutt.

Se konkurransereglene og hvordan du kan bli med her.

Her er stemninger, skimoro og iskulde i ukens konkurransekavalkade.

Ukevinneren

Vår andre ukevinner i ekspresskonkurransen er Stig Tronvold fra Odda. Han har tatt et skikkelig blinkskudd av frikjører Cato Lægreid. Bildet er ikke bare godt komponert og godt truffet, men det har også fabelaktige farger som bare suger oss ut i snøen. Godt gjort, og gratulerer med ukepremien.

Ingen trøstepremier, bare heder og ære har vi å dele ut til andre godbiter fra ukens runde. Denne uken kom det mange flotte stemningsbilder. Det ser ut som om vinterlandet lokker oss ut med kamera klar. Tåkedis, solnedganger og tunge grantrær er opplagte fotoobjekter. Ikke alle er like elegante, men noen greier å ta slike bilder uten at det bare blir vakre klisjeer. Dessuten er klisjeer egentlig fine også, så vi tar med litt av begge deler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer