Et perfekt skiøyeblikk

Kan det være kulere å stå på ski? Vinnerbildet denne uken frister oss umiddelbart ut i skibakkene i forsøk på å kopiere stilen og opplevelsen.

Publisert
Sist oppdatert
Hva kan vi si? Jo, herlig! Ukens vinnerbilde: Stig Tronvold Foto: Stig Tronvold
Hva kan vi si? Jo, herlig! Ukens vinnerbilde: Stig Tronvold Foto: Stig Tronvold Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


I forrige uke vant Raymond Sollie med et mystisk tåkebilde fra Holmenkollen. Han har med det sikret seg med det to skipass til Hafjell. Denne uken er det et helt annet uttrykk i vinnerbildet. Og tror du at du kan gjøre det bedre enn disse fotografene? Se etter i filene dine, og send oss ditt beste vinterbilde. Du har frem til 9. mars som er siste frist for å bli med i konkurransen om hovedpremien - reise og opphold på Hafjell for fire, samt fire heiskort for perioden om dere kommer dere til skibakken før sesongslutt.

Se konkurransereglene og hvordan du kan bli med her.

Her er stemninger, skimoro og iskulde i ukens konkurransekavalkade.

Ukevinneren

Vår andre ukevinner i ekspresskonkurransen er Stig Tronvold fra Odda. Han har tatt et skikkelig blinkskudd av frikjører Cato Lægreid. Bildet er ikke bare godt komponert og godt truffet, men det har også fabelaktige farger som bare suger oss ut i snøen. Godt gjort, og gratulerer med ukepremien.

Det hjelper verken med solo eller badebukser her. Brrr! Bildet er tatt i bølgene på Jan Mayen. Foto: Robert Farstad Foto: Robert Farstad
Det hjelper verken med solo eller badebukser her. Brrr! Bildet er tatt i bølgene på Jan Mayen. Foto: Robert Farstad Foto: Robert Farstad Vis mer


Ingen trøstepremier, bare heder og ære har vi å dele ut til andre godbiter fra ukens runde. Denne uken kom det mange flotte stemningsbilder. Det ser ut som om vinterlandet lokker oss ut med kamera klar. Tåkedis, solnedganger og tunge grantrær er opplagte fotoobjekter. Ikke alle er like elegante, men noen greier å ta slike bilder uten at det bare blir vakre klisjeer. Dessuten er klisjeer egentlig fine også, så vi tar med litt av begge deler.

Ikke bare flott og fint - med i bildespesialen fra denne runden har vi også et par godbilder med snø, kulde og innsatsvilje i fokus. Merk spesielt den iskalde beregningen som ligger bak blinkskuddet fra Jan Mayen. Jan Ivar Tangen, Geir Heia og Robert Farstad har arrangert bildet fra vannkanten på Jan Mayen i slutten av februar i år. Godt gjort gutter, håper dere har fått varmen i kroppen igjen!

Her er stemninger, skimoro og iskulde i ukens konkurransekavalkade.

Se konkurransereglene og hvordan du kan bli med her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer