Et strålende farvel

Tradisjonen tro arrangerer Hemsedal en forrykende feiring av sesongens slutt den første helgen i mai. DinSide tok turen i bakken.

Publisert
Sist oppdatert
På Hemsedal ble skiene parkert for sesongen søndag 2. mai. Men for de aller mest ivrige skikjørerne er det ikke over.
På Hemsedal ble skiene parkert for sesongen søndag 2. mai. Men for de aller mest ivrige skikjørerne er det ikke over. Vis mer

Et strålende farvel

 1. 1. maifestivalen i Hemsedal


Tid for å parkere skiene

Ett etter ett, har skisentre over vårt ganske land takket for seg etter påske. Sesongslutt har blitt behørig feiret med festiviteter - og DinSide tok turen til Hemsedal for den tradisjonelle 1. mai festivalen.

 • Se bildene fra 1. mai festivalen på Hemsedal.
 • Heldigvis er det ikke slutt på moroa! Selv om de aller fleste skisentrene har takket for seg innen begynnelsen av mai er det ingen grunn til panikk. Snart åpner nemlig sommerskisentrene!

 • Her kan du stå på ski i sommerhalvåret
 • Sommermoro på høyfjellet

  Fjellheimen kan også by på mer enn skigleder. Der du før gikk fra hytte til hytte på ski, kan du nå ta beina fatt. Du kan bade i fjellvann i stedet for å gå over dem når det blir sommer - og ingen steder er det vel så vakkert som på høyfjellet om høsten?

  Uansett - det blir vinter igjen til neste og også. Og i mellomtiden kan du ta turen til et av landets tre sommerskisentre, om savnet av Kong Vinter blir for stort.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer