Etter solnedgang ...

Tipsene for musikk, uteliv, mat og shopping. Av: Pernille Berg

Publisert
Sist oppdatert

7: Musikk

For lokale er solnedgangskonsertene i Kirstenbosh botaniske hage en deilig og avslappende avslutning på uken. Hver søndag kl 17.00 fra november til mars spiller fantastiske band her. Kirstenbosh er verdensberømt for sin magiske atmosfære, og internasjonale stjerner dukker til stadighet opp på scenen. Billetten koster R30. Folk sitter på gresset som sild i tønne, men det er litt av hyggen.

 • Se de fristende bildene fra Sør-Afrikas vakreste by og området rundt.
 • 8: Vintur

  En annen luksus i Sør-Afrika er den vidunderlige vinen. Snaue 40 minutter utenfor Cape Town finnes et av de beste vindistriktene i landet, Stellenbosh. Her kan du tilbringe en hel dag med å reise fra vingård til vingård og prøvesmake vin til den store gullmedalje. Du kan også kjøpe med deg prisbelønnede viner fra R20. Ikke verst!

  Tips: Se tidligere artikkel om vinbesøk i Sør-Afrika

  9: Uteliv

  For deg som liker høy musikk og billig alkohol er det mange bra klubber og barer å velge mellom. Dette er byen for de rike og pene, og her ligger listen høyt. Utestedene ligner på et hvilket som helst utested i en hvilken som helst annen storby. Den største forskjellen er at en halvliter koster R10. Det blir noen liter på hundrelappen, det! De beste klubbene ligger i sentrums hovedgate, Long street, og er lette å finne.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.