Etterlyser stygge kvinner til ungkarsby

Men damene på stedet advarer om at det er langt mellom godbitene...

Illustrasjonsfoto Foto: Colourbox
Illustrasjonsfoto Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Borgermester John Moloney i den australske minebyen Mount Isa, har skapt store overskrifter etter at han har gått offentlig ut og oppfordret mindre attraktive kvinner til å komme til Mount Isa.

Byen har en uheldig (eller heldig) mann-til-kvinne-ratio: Det er fem menn per kvinne i den australske byen.

Borgermester Moloney har altså gått ut i lokale media med uttalelser som: "Dersom det er fem menn per kvinne, burde vi finne ut hvor det er kvinner som er mindre heldige med utseendet sitt, og be dem komme til Mount Isa."

Han har også stått frem og uttalt, på vegne av byens allerede få kvinner, at uattraktive kvinner ser ut til å være glad for fem-til-en-kjønnsfordelingen. Stygge andunger blir til vakre svaner i Mount Isa, ifølge Borgermester Moloney.

Ansetter kun røykere

Ingen prinser

Dette har selvsagt hisset opp byens kvinner, som uttaler at det er svært få diamanter blant den mannlige delen av befolkningen i Mount Isa, og at dersom karene er ensomme, så er det deres egen feil.

De lokale kvinnene på sin side, sier ifølge avisen The Age, at oddsene er gode, men godene er sjeldne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer