Ettromshotell i Berlin

Dette hotellet har kun ett rom, og ingen vinduer. Sov godt!

Publisert
Sist oppdatert

Omgivelsene rundt hotellet er ikke de hyggeligste i byen - kanskje er det derfor helt greit at hotellrommet ikke er utstyrt med vinduer? The Single Room Hotel ligger midt i den gamle dødssonen mellom gamle Øst- og Vest-Berlin, der hvor grensevaktene hadde ordre om å skyte dersom de så noen som forsøkte å flykte fra øst til vest.

Hotellet er et bidrag fra kunstneren Etienne Boulanger, til kunstprosjektet Skulpturenpark Berlin_Zentrum. Utvendig ser hotellet ut som en samling med reklameboards, men innvendig er det utstyrt med de nødvendige fasilitetene du kan forvente å finne på et 2-stjerners hotell, blant annet elektrisitet, varmt vann og varme. Rommet er på 32 kvadratmeter, som jo er ganske bra størrelse for et hotellrom i sentrum å være ... Og til en slik gunstig pris!

Hvem skulle vel tro at disse reklameposterne skjuler et hotellrom? Foto: etienneboulanger.com
Hvem skulle vel tro at disse reklameposterne skjuler et hotellrom? Foto: etienneboulanger.com Vis mer


Se bilder fra hotellet her

Single Room Hotel er kun et midlertidig tilbud. Det åpnet 18. november, og er mulig å leie ut mars 2008. Dersom du er kjapp, kan du sikre deg rommet for 19,90 euro per natt (gjelder bestilling før 15. desember). Bestiller du senere enn denne datoen, koster rommet 29,90 euro per natt. Dette tilsvarer henholdsvis 161 og 242 norske kroner, som er billig for en egen "villa" i Berlin sentrum ...

Bestillinger kan gjøres til hotellprosjektets nettside: etienneboulanger.com


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer