Ettromshotell i Berlin

Dette hotellet har kun ett rom, og ingen vinduer. Sov godt!

Publisert
Sist oppdatert

Omgivelsene rundt hotellet er ikke de hyggeligste i byen - kanskje er det derfor helt greit at hotellrommet ikke er utstyrt med vinduer? The Single Room Hotel ligger midt i den gamle dødssonen mellom gamle Øst- og Vest-Berlin, der hvor grensevaktene hadde ordre om å skyte dersom de så noen som forsøkte å flykte fra øst til vest.

Hotellet er et bidrag fra kunstneren Etienne Boulanger, til kunstprosjektet Skulpturenpark Berlin_Zentrum. Utvendig ser hotellet ut som en samling med reklameboards, men innvendig er det utstyrt med de nødvendige fasilitetene du kan forvente å finne på et 2-stjerners hotell, blant annet elektrisitet, varmt vann og varme. Rommet er på 32 kvadratmeter, som jo er ganske bra størrelse for et hotellrom i sentrum å være ... Og til en slik gunstig pris!

Se bilder fra hotellet her

Single Room Hotel er kun et midlertidig tilbud. Det åpnet 18. november, og er mulig å leie ut mars 2008. Dersom du er kjapp, kan du sikre deg rommet for 19,90 euro per natt (gjelder bestilling før 15. desember). Bestiller du senere enn denne datoen, koster rommet 29,90 euro per natt. Dette tilsvarer henholdsvis 161 og 242 norske kroner, som er billig for en egen "villa" i Berlin sentrum ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer