Europa rocker

... men det koster. Her ser du hvem som er dyrest og hvem som er billigst.

Publisert
Sist oppdatert

Vi gir deg ti av Europas største musikkfestivaler i sommer, fra Roskilde i Danmark til Glastonbury i England. Hvor er det, når, og hvem spiller - dette får du svar på i festivaloversikten lenger ned i artikkelen. Vi har også sjekket billettprisene på alle festivalene, og regnet på hva festivalbilletten koster deg per dag.

Her ser vi at det er store prisforskjeller blant festivalene. Billigste festival i denne sammenlikningen er Arvikafestivalen, hvor en dag koster 280 norske kroner. Da kommer mat og drikke i tillegg, men campingplass på festivalcampen er inkludert.

Dyrest i denne sammenlikningen er de britiske festivalene Reading og Glastonbury; her koster det 507 norske kroner per dag, ved kjøp av festivalpass for hele festivalen. Dette er altså 227 kroner mer per dag enn Arvikafestivalen. Det tilsvarer cirka 5 øl, i festivalsjargong ... Men rett skal være rett: De britiske festivalene kan nok skryte av flere band og større internasjonale stjerner, men så spørs det jo hva du er ute etter ...

Roskildefestivalen, som er ganske populær blant norske festivalturister, koster 433 kroner per dag, ved kjøp av festivalpass for hele perioden. Dette er faktisk billigere enn svenske Hultsfred, hvor døgnprisen er 447 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer