Europas beste for snøbrett

Hvor drar brettkjørerne? En ny bok avslører snøbrettkjørernes favoritter i Europa.

Publisert
Sist oppdatert

I The Snowboard Guide Europe får vi vite hvor det er best å ta med brettet på tur. Boken inneholder tips om 90 snøbrettresorts rundt i Europa, med lokale tips og kart; Østerrike, Frankrike, Tyskland, Italia, Sveits, Skandinavia, Skottland og Spania/Andorra er omfattet i boka. Du vil også finne masser av nettadresser, overnattingstips og telefonnummer som kan hjelpe deg i planleggingen av sesongens snøbretteventyr. Her er noen av Snowboard Guide Europes tips.

Frankrike

Heisene i Frankrike er som regel nyere og bedre enn i nabolandene, men landsbyene mangler sjarmen du for eksempel finner i Østerrike. Frankrike er verdens største lekegrind for frikjørere, og muligens verdens beste skiterreng.

Italia

Mange regner Italia som Europas best bevarte hemmelighet på snøbrettfronten. Utrolige fjell og noen av de laveste prisene i Europa. De færreste italienere kjører offpiste, da det er straffbart å utløse snøskred. Det betyr mer løssnø for andre. Frikjøring anbefales i Courmayeur og Alagna, mens det er fine parker i Livigno, Alleghe og Macugnaga.

Skottland

Sammenlignet med fjellene i Sentral-Europa, har Skottland bare åser. Heisene er ofte primitive, heiskortene dyre og været ustabilt. Men Skottlands partyliv er blant det beste i verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer