Europas beste spa

Hit drar du for å bli dullet med.

Planlegger du en luksusweekend med et spaopphold? Her får du lista over Europas beste spa. Foto: Vigilius Mountain Resort and Spa
Planlegger du en luksusweekend med et spaopphold? Her får du lista over Europas beste spa. Foto: Vigilius Mountain Resort and Spa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spa er en storvinner blant travle kvinner og menn, og flere og flere unner seg litt luksus av og til. Planlegger du en spaweekend, men vet ikke helt hvor du skal reise?

Det amerikanske magasinet Forbes har utnevnt ti av Europas beste spa. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte de velgjørende og luksuriøse behandlingene – om lommeboka tåler påkjenningen.

Vi har ikke funnet noen norske eller skandinaviske spa på listen, til tross for at vi har fått en del å velge i, både i byene, på fjellet og ved havet. DinSide Reise har blant annet besøkt tre spa på østlandsområdet; Hankø, Norefjell og Holmsbu.

Best for oppstramming: Capri Palace Hotel and SpaFøler du at du trenger en skikkelig oppstramming? Da er dette plassen å gjøre det på, ifølge Juliet Kinsman, som er redaktør for Mr. and Mrs. Smith reiseguide. Hotellet tilbyr en rekke behandlinger som fokuserer på spesielle områder av kroppen, som ”The Leg School”, i tillegg til behandlinger som fokuserer på kosthold og vekt, blant annet ”The Heart School”, ”Metabolic Response” og ”Mediterranean diet”. Velger du å konsentrere deg om føtter, legger og lår, kan du se frem til oppstrammende leirebehandlinger, medisinerende bandasjebehandlinger og behagelige massasjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer