Europas innertiere

Glem London og Paris - her er Europas beste steder.

Publisert
Sist oppdatert

Reisesiden Trip Advisors lesere har stemt frem verdens beste reisemål, deriblant også Europas beste steder. Norge er ikke representert på listene, men det er heller ikke Sverige eller Danmark.

Mer overraskende er det kanskje at tradisjonelle storbyfavoritter som London og Paris, glimrer med sitt fravær blant favorittene. Mens London er totalt fraværende fra listen med 25 europeiske reisemål, befinner Paris seg på en 20. plass.

Her er Europas ti beste steder, som kåret av Trip Advisors lesere.

Guide: Se hvem som flyr deg hvor fra Norge til utlandet

Her er Europas 10 beste reisemål:

1. Rhodos, HellasPopulær sommerferieøy for nordmenn. Alle de største charterselskapene, som Star Tour, Ving og Apollo, selger reiser hit. Rhodos er også på listen over verdens beste reisemål, der havner øya på en 5. plass.

2. Salzburg, ØsterrikeSalzburg er kanskje best kjent som fødebyen til Wolfgang Amadeus Mozart. Vinterstid flyr Norwegian deg direkte til denne byen, som er Østerrikes 4. største. Salzburg er også på listen over verdens beste steder, der havner byen på en 11. plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer