Europas lekreste storbyhotell

Se hvor du bør bo hvis du virkelig vil kose deg.

Ingenting å si på beliggenheten til Hotel Cipriani i Venezia. Du ser det i venstre hjørne, rundt bassenget. Foto: Hotel Cipriani
Ingenting å si på beliggenheten til Hotel Cipriani i Venezia. Du ser det i venstre hjørne, rundt bassenget. Foto: Hotel Cipriani Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisemagasinet Conde Nast Traveller ba tidligere i år sine lesere stemme frem sine favoritter blant verdens hoteller.

DinSide har plukket ut de europeiske storbyhotellene som kom med på listen. Stikkordene er femstjerners og luksus... Da vet du hvor lista bør ligge for et virkelig deilig opphold neste gang du skal på storbyferie.

Merk deg at i disse tider har mange luksushotell måttet senke prisene for å fylle opp rommene. Mange har også rabatter der du bor tre netter for prisen av to, for eksempel. Husk at vintersesongen er lavsesong, og dermed en gunstig tid å slå på stortromma.

Det er ikke alltid best pris oppnås gjennom hotellets egen nettside. Sjekk også hva du får av tilbud gjennom forskjellige hotellnettsider. Les forøvrig flere tips om hvordan du får luksusrom til bra pris her.

Under ser du listen over topp ti storbyhoteller. Maks poengsum er 100.

1. Four Seasons Hotel, Firenze, 94,7 poengIngen tvil om at Firenze er en flott by. Lyst til å dra dit? Sjekk ut byens topp ti severdigheter. Conde Nasts lesere mener dessuten at det lekreste hotellet i byen er dette som ligger i et palass fra renessansetiden. Det har selvsagt en egen park full av statuer og fontener, og dekadense på alle bauger og kanter. Et dobbeltrom uten frokost koster fra 500 euro, cirka 4.150 kroner. Sleng på 55 euro, så får du også frokost.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer