Europas mest sexy karneval

Der temperaturen er høy, er karnevalsmoroa villest. Vi velger oss Kanariøyene for europeisk sambaparty.

Publisert
Sist oppdatert

Karneval i varmen betyr lettkledte deltakere, fargesprakende fjær og spreke danserytmer. Om dette er det som skal til for å tine din vinterbleke kropp, er det bare en løsning i Europa: Kanariøyene. De berømte karnevalene i Santa Cruz på Tenerife og i Las Palmas på Gran Canaria er av internasjonalt format og står på manges ferieplaner og ønskelister, men de er ikke de eneste på øygruppen.

Det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til årets party på Kanariøyene. Du kan finne ledige reiser til øygruppen ved hjelp av for eksempel DinSides restplassoversikt.

Det er farger, fjær og kropp: Få med deg bildene fra tidligere karneval på Kanariøyene

Hetest under vulkanen på Tenerife

Kommer du deg ikke til Brasil, kan du i det minste prøve å komme deg til Santa Cruz de Tenerife. Byen er Tenerifes hovedstad, og ligger nordøst på øya. Karnevalet i Santa Cruz er et av de største i Europa. Fjær, glitter, farger og samba hører med, og i gigantiske gateparader strømmer det til dansende deltakere med ekstravagante kostymer.

Mange av begivenhetene er konsentrert rundt Plaza de España, Plaza del Príncipe og Alameda del Duque de Santa Elena. Den store festavslutningen skjer på Circulo de Amistad XII de Enero, og det blir masser av fyrverkeri gjennom hele karnevalsperioden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer