Europas skjulte hotellperler

Ti hoteller som er verdt et besøk, ifølge Tripadvisors brukere.

Publisert
Sist oppdatert

Tripadvisor Travellers' Choice Awards 2008 har ved hjelp av sine brukeres anmeldelser og poenggiving plukket ut det de mener er Europas ti beste skjulte hotellperler.

På listen finner vi hoteller i både Storbritannia, Italia, Tsjekkia og Hellas.

Det er sistnevnte land som er sterkest representert på denne listen - hele fem av ti hotell ligger på en av de greske øyene. Det er kanske ikke så rart, for de greske øyer er veldig populære feriedestinasjoner, særlig blant amerikanere som skal til Middelhavet, og det er flest amerikanske brukere av Tripadvisor.

Både dyrt og billig

Selv om kategorien heter "skjulte hotellperler", betyr ikke det at alle hotellene koster det hvite ut av øyet. Faktisk er noen hyggelig rimelige. Men vær klar over at det er en grunn til at de er så populære - og dermed kan det være vanskelig å få bestilt rom, hvis du ikke er ute i god tid.

Her er listen:

1. Golden Well (U Zlate Studne), Praha, Tsjekkia

Dette lille designhotellet har 17 rom og to suitre, og ligger midt i smørøyet, rett ved Praha slott. Alle bad har boblebad, og det er trådløst internett på rommet. Det er flott utsikt over Karlsbroen og gamlebyen fra hotellet. Gjennomsnittspris* for dobbeltrom: 1.560 kroner

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer