Europas ti beste nakenstrender

Her er det aller best å kaste klærne.

Foto: THIERRY PONS/DEPECHE MAG/MAXPPP
Foto: THIERRY PONS/DEPECHE MAG/MAXPPP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utad er europeere blant annet kjent for sin løssluppenhet med klær på stranda. Både toppløs- og nudistbading er ikke ukjente ord sagt i forbindelse med europeere.

Nå har nettstedet hotels.com rangert Europas beste nakenstrender.

1. Cap d'Agde - Montpellier, FrankrikeCap d'Agde er en av de aller beste nakenstrendene. Her er det faktisk valgfritt om man vil ha på seg klær eller ikke. Stranden ligger bare noen få kilometer fra Montpellier. I sommermånedene flokker det seg opp til 40 000 strandglade og mer eller mindre nakne mennesker på den franske stranden.

2. Playa d'Es Cavallet - Ibiza, SpaniaDenne stranden er en godt kjent nudiststrand som tiltrekker seg både familier, par og single. Stranden er bred og gyllen, og den sydlige delen av stranden tilbyr mange vannsportaktiviteter for store og små.

Her er naturistvettreglene

3. Hawk Cliff - Dalkey, IrlandDalkey ligger rett utenfor hovedstaden Dublin. Her er kan du frivillig velge om du vil ha på deg klær eller ikke.

4. Banana Beach - Skiathos, HellasDet er paradisøya Skiathos som rommer Banana Beach. Denne strandgruppen består av tre mindre strender: Big Banana, Small Banana og Little Banana. På alle strendene kan man selv velge om man vil beholde klærene på eller ikke. Her tilbys det også solsenger, strandbarer og daglig underholdning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer