Europas villeste strandfester

Hit reiser du for å finne parasolldrinker, brun hud og sand mellom tærne i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Hvem vil vel ikke ha en skikkelig strandfest i sommer? For at du skal reise til det rette stedet, har Times Online kommet opp med ti strandfavoritter og gode tips til fest, moro og kanskje litt sand i badebuksa...

GOTLAND, Sverige

Å jada, våre kjære naboer har en av de absolutt beste strandfestene i Europa. Lange soltimer, lange strender, lange ben og langt lyst hår. Utenfor kysten ved Stockholm ligger øya som er den største av de svenske øyer.

Med nesten ti mil utsøkte strender, er det likevel Visby som er partysentralen på den svenske øyperlen. På Kallbadhuset (+46-498 651124) finner du live musikk og den famøse afterbeach-crowden fra Stockholm når ettermiddagen begynner å komme på hell.

Senere beveger folkemassene seg inn til Gamlebyen i Visby, hvor du finner barer, diskoteker og klubber som Burmeister (Strandgatan 9; 498 210373) og Gutekallaren (Storatorget 3; 498 210043).

Ikke i Europa, men kanskje verdens beste fest finner du her...

BENIRRAS BEACH, Ibiza

Denne hvite øyen har to typer strandfest. På den ene siden finner du Las Salinas, hvor snobben sipper cocktails før de forsvinner tilbake til luksusyachten. På nordkysten har du Benirras, hvor dansende hippier, trommeslagere og bål på stranden gjør stedet til det mest bohemske på øya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer