Europeiske festivaler

Mange av de europeiske festivalene får de skandinaviske til å høres ut som pygmeer. Her er noen populære musikkbegivenheter i Europa:

Publisert
Sist oppdatert

Glastonbury

Storbritannias største musikkfestival som får Skandinavias største, Roskildefestivalen, til å se ut som en smurf. 150.000 mennesker overvar fjorårets festival, og årets festival er allerede utsolgt – dersom du da ikke er såpass hypp at du vil betale dyrt for billetter på svartebørsen.

Dato: 27. til 29. juni.Sted: Glastonbury, Sør-England.Nettside: Glastonbury

T in the Park

Skottlands største musikkfestival. I løpet av to dager i juli vil det opptre cirka 100 band. Blant årets artister finner vi: R.E.M., Coldplay, Röyksopp, Turbonegro, Inspiral Carpets, The Charlatans og The Cardigans.

Dato: 12. til 13. juli.Sted: Kinross, Skottland.Nettside: T in the Park

Reading and Leeds

Billettene til konsertene i Reading er allerede utsolgt, men det er fremdeles muligheter til å få med seg begivenhetene i Leeds. Kjente navn på disse engelske scenene er: Blur, Metallica, Primal Scream og Courtney Love.

Dato: 22. til 24. august.Sted: Reading og Leeds, England.Nettside: Reading Festivals

Lowlands

Reklamerer selv for å være backpackernes paradis, med det beste av alternativ underholdning, musikk, kunst, film, stand-up med mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer