Europeiske svindelhistorier

Du trenger ikke reise kjempelangt for å finne svindlere og lurendreiere. Her er lesernes verste svindelopplevelser i Europa.

Publisert
Sist oppdatert

Stol ikke på gamle damer

Denne historien kommer fra en leser som hadde et uheldig møte med en "stakkarslig" gammel dame på det lokale markedet: «Da jeg for noen år siden bodde i Spania, var jeg på det lokale, ukentlige markedet. En gammel, krokete kone gikk mot meg med med favnen full av nelliker, og før jeg visste ordet av det, hadde jeg en i hånden som hun sa hun skulle ha 25 pesetas for. Syntes jo synd i henne, og tok frem lommeboka, åpnet avdelingen for mynt og ville lete frem en 25pts-mynt. Det var da hun "stupte " ned i lommeboka mi og begynte å lete etter en hun også ... Så da stod jeg der og tviholdt i lommeboka mens jeg nistirret ned på småpengene slik at hun ikke skulle ta en større mynt i stedet for en 25ér. Det jeg ikke fikk med meg var at vante fingrer loppet meg for en seddel på 5000pts fra seddelavdelingen (lommeboka hadde sideåpning for sedlene). Dette oppdaget jeg ikke før jeg senere skulle betale noe annet. I det folkehavet på et spansk marked var det jo ikke mye håp for å finne den gamle damen igjen, noe jeg tror hun skulle være glad for. Traff senere folk som var blitt lurt på samme viset. »

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer