Eventyrlig lekkert og vanvittig dyrt

VILLA: En ballsal, landingsplass for helikopter, sengeplass til 40 og 25.000 dollar per uke? Her er verdens mest himmelske ferieboliger.

Publisert
Sist oppdatert

Bytt ut solveggsappelsin, boksemat, vri åtter og fjellbekkbad med en solskinnsvilla med ballsal i Mexico, Marokko eller Frankrike. Eller bare drøm om det.

Tips til leie av billig feriebolig

Fristende fasiliteter

En rekke aktører tilbyr utleie av velutstyrte ferieboliger, ofte med egen tjenerstab, og svømmebassenget er et must. Og vil du leie en celebritetsvilla, er pengene det eneste som kan hindre deg fra det. En rekke tilbydere i Europa og USA har spesialisert seg på velutstyrte ferieboliger for dem med sans for og penger nok til å la seg varte opp av tjenere, private kokker, toscansk silke, marmorbadekar, private landingsplasser for helikopter, spa og andre fristende fasiliteter.

Marokko

Hos Luxurypropertyrentals.com kan du leie Dar Liquama eller Dar Louisa med 17 tjenere. Når du ikke blir vartet opp av tjenerne kan du nyte hammamen, trimme på tennisbanen dulle i spaet eller plaske i bassenget. Prisene starter på 7.900 euro, tilsvarende 65.570 kroner per uke i lavsesongen, men det er også mulig å leie kun enkelte rom bare for en natt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer