Få 200.000 kr for å være backpacker

Om du vil være ryggsekkturist i Taiwan.

Få 200.000 kr for å være backpacker
Publisert
Sist oppdatert

Nå som verdens beste jobb som øybestyrer på Great Barrier Reef i Australia er så godt som besatt, dukker verdens nest beste jobb opp.

Det er Taiwan som har meldt seg inn i markedsføringskampen som skal trekke mediefokus og turister til landet. De tilbyr nesten 200000 norske kroner, eller en million taiwanske dollar, til den som vil reise rundt som ryggsekturister i landet i en måned. Du forplikter deg til å blogge underveis.

Her er verdens beste jobb...

Men det er ikke så lett som det kan høres ut som. Det begynner med at de taiwanske turistmyndighetene velger ut 50 lag med to ryggsekkturister i hvert lag. I fire dager skal de så blogge om sine opplevelser under reisen i Taiwan. Hver person blir betalt cirka 1.400 kroner dagen. Det beste laget vinner så førstepremien.

Alle kan søke, bortsett fra...

Liu Hsi-lin fra det nasjonale turistkontoret sier følgende til themovechannel.com;

- De 50 parene skal reise rundt Taiwan og skrive en blogg som beskriver landets destinasjoner.

- Fra de 50 parene, vil vi velge ut et par og betale dem 20.000 pund i en måned for å reise rundt og blogge hver dag. Bloggene må skrives på engelsk og turistkontoret planlegger å nominere 25 av dem selv, og la publikum velge frem resten på nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer