Få 5-stjerners rom til under 1000-lappen

Her bor du billigst i romjulen og på nyåret.

I Marrakech kan du bo på 5-stjerners hotell til 772 kroner natten.   Foto: Wikimedia Commons
I Marrakech kan du bo på 5-stjerners hotell til 772 kroner natten. Foto: Wikimedia Commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dersom du skal unne deg en tur i 2011, så gjør du lurt i å reise på nyåret. I hvert fall dersom du ønsker å reise billig.

En undersøkelse viser nemlig når romprisene blir lavest i 2011, og da er det januar og november som er de mest "økonomiske" månedene.

Og dersom du ikke ønsker å reise langt, men heller vil tilbringe helgen på fjellet i romjulen, så kan du få svært gode priser her også. Faktisk opp til halv pris.

På tur til hovedstaden? Se Oslos best likte hoteller her

Prisene har økt, men ...

Tidligere i høst viste en undersøkelse utført av Hotels.com at selv om hotellprisene har økt gjennomsnittlig to prosent siden 2007, har det likevel blitt billigere å bo på hotell i enkelte land.

Det kom blant annet frem at Abu Dhabi, Reykjaviks og Dubais hotellpriser hadde sunket mest i pris.

Nå viser en fersk undersøkelse som er basert på Hotels.com's Hotel Price Index (HPI) at det er mulig å få lukseriøse reisemål til under tusenlappen.

Rapporten viser blant annet at du kan by lukseriøst for under 750 kroner natten i byer som Mexico City, New Dehli, São Paulo og Warszawa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer