Få betalt for å fly

Flyselskapet SkyEurope prøver å ta innersvingen på sine lavpriskonkurrenter ved å gi kundene penger for å fly.

Publisert
Sist oppdatert

Flyselskapet SkyEurope tilbyr gratis billetter til sine reisende fra flere britiske flyplasser, og i tillegg gir de ett pund i avslag på skatter og avgifter. Det vil si at selskapet "betaler" cirka 13 kroner av de skattene de reisende er pålagt å betale for å fly. Det slår tidligere tilbud vi har sett der selskap gir gratis billetter, og betyr at et nytt gir er satt inn i krigen om lavpriskundene.

Fra de britiske øyer

Selskapet flyr fra byer som Dublin, London, Birmingham og Manchester til byer i Østeuropa som Bratislava, Krakow og Salzburg. Tilbudet om gratis billett og redusert skatt gjelder på ni av selskapets ruter, en vei, og må benyttes innen 29. oktober i følge selskapets nettsider. Reisen må skje mellom 8. november i år og 24. mars neste år. Dessuten må du selv ta jobben med å lete opp de gratis billettene. Noen minutters søk torsdag kveld (26.10.) resulterer for vår del i flere treff på gratis billetter og redusert skatt, så det bør være mulig å finne ledige seter også for andre.

SkyEurope har tidligere promotert seg med sine misse-dekorerte fly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer