Norgesferie:

Få et hotelldøgn gratis i ferien

De smarte hotelltriksene de ikke vil fortelle deg.

Sov godt: De smarte tipsene gjør hotelloppholdet enda bedre. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Sov godt: De smarte tipsene gjør hotelloppholdet enda bedre. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Publisert

Når du skal bo på hotell i sommer så handler det om mye mer enn pris. Det handler om å gjøre oppholdet ditt best mulig. Og det finnes noen smarte triks som hotellekspertene bruker. Disse bør du prøve neste gang du skal bo på hotell.

Bytt rom

Du vil trolig heller ha rom med utsikt, og helst ikke utsikt mot den triste bakgården. Sjekk ut litt på forhånd (og senest før innsjekkingen) hvor de beste rommene er. Og deretter må du bare å spørre om å få et av disse. Husk at du kan be om å få bytte rom dersom du er misfornøyd med det du har fått tildelt.

Gratis ekstraservice

Husk å forsikre deg om at frokosten er inkludert i prisen når du bestiller. Unngå ekstraoverraskelser og ekstra kostnader. Mange hotell kan tilby gratis parkering, gratis avis eller andre gratistjenester. Spør senest ved innsjekking om å få det inkludert så vil du (forbausende) ofte oppleve at det ender opp som en gratis service fra hotellet.

Benytt samarbeidspartnere

Hotellene har ofte samarbeidspartnere som du kan benytte deg av, rimelig eller gratis. Det kan være spaanlegg, treningsstudio eller kulturopplevelser som hotellet har avtale med. Spør om dette allerede ved innsjekking eller ring dem (evt send dem en mail) før ankomst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.