Få ferien 18.000 kroner billigere

Samme hotell, samme romtype, samme datoer - MYE billigere.

BILLIGERE: Ferien her, på Pilot Beach Resort på Kreta, kan bli 18.230 kroner billigere dersom du reiser fra Göteborg Landvetter i stedet for fra Oslo Gardermoen. Samme romtype, samme avreisedato, samme reiselengde ... Foto: Pilot Beach Resort
BILLIGERE: Ferien her, på Pilot Beach Resort på Kreta, kan bli 18.230 kroner billigere dersom du reiser fra Göteborg Landvetter i stedet for fra Oslo Gardermoen. Samme romtype, samme avreisedato, samme reiselengde ... Foto: Pilot Beach Resort Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenker du deg på utenlandsferie i sommer, men synes det blir litt dyrt? Da kan de lønne seg å sjekke prisene hos svenske turoperatører - det kan være mange tusenlapper å spare.

18.230 kroner spart

Vi har prissjekket 18 hoteller fra tre charterselskaper med både norske og svenske avdelinger. I beste fall kan du altså spare 18.230 kroner på å reise fra Göteborg Landvetter i stedet for Oslo Gardermoen:

Familien på fire, bestående av to voksne og to barn (5 og 10 år) må betale 63.352 kroner for to ukers opphold med halvpensjon på Pilot Beach Resort i Georgioupolis, Kreta, med avreise fra Gardermoen med Apollo. I dette tilfellet kommer familien ekstra heldig ut, på grunn av barnepris i Sverige - men ikke i Norge. Med overnatting i nøyaktig lik romtype (familierom med balkong, terrasse eller markbalkong) slipper familien unna med 56.192 svenske kroner, eller 45.122 norske kroner.

11.606 kroner spart

Vi har tatt utgangspunkt i noen av de mest populære charterreisemålene for nordmenn, Tyrkia og Kreta. Vi har sjekket prisene med Apollo, Star Tour og Ving Reiser - som alle har både norske og svenske avdelinger. Hotellene er typiske familiehoteller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer