Rabattordningene:

Få ferien til halv pris

Dette glemmer vi når vi skal bestille ferie på egen hånd.

ET KLIKK UNNA: Bestiller du ferien på rett måte så kan du spare tusenvis av kroner. Foto: Odd Roar Lange
ET KLIKK UNNA: Bestiller du ferien på rett måte så kan du spare tusenvis av kroner. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har lært oss å være våre egne reisebyrå og har ingen problemer med å bestille både flybilletter, leiebil og hotell på egen hånd.

Men mange glemmer at de har en rekke skjulte rabatter som de kan benytte seg av. Og disse kan spare deg for mange tusen kroner når ferien skal bestilles.

Rabatt eller bonus?

Medlemskap i fagforeninger, bilorganisasjoner og idrettsforeninger har det. Flyselskapene, hotellkjedene og dagligvarekjedene har det, også. I tillegg er det en rekke banker og forsikringsselskap som tilbyr det. Vi snakker om bonus- og rabattordninger som kan benyttes når vi skal ut og reise.

La oss først skille de to begrepene fra hverandre. Rabatt er det samme som et prisavslag, mens bonusordning er en anledning til å samle opp penger som lagres på din konto og som kan brukes til en senere anledning.

Her har vi samlet en oversikt over noen av disse rabattene og bonusordningene som mange har glemt. Og DinSide viser deg en rekke av fordelene du kan benytte deg av når du skal bestille årets sommerferie.

Tar du i bruk bonusordninger og rabatter på en klok måte så kan du få ferien din halv pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer